Laserbehandelingen

Een laserbehandeling is de oplossing om gedag te zeggen tegen oude tatoeages, permanente make-up waar je niet langer tevreden over bent of die vervelende pigmentvlekjes. Bij Knapste voeren we laserbehandelingen uit bij ieder huidtype en voor alle inktkleuren.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Hoeveel laserbehandelingen je nodig hebt om het gewenste resultaat te behalen verschilt. Bekijk de pagina van de specifieke laserbehandelingen voor meer informatie over het aantal behandelingen. We geven je tijdens een intake gesprek natuurlijk altijd persoonlijk advies. 

Laserbehandelingen met de PhiLaser 2.0

In onze salon voeren we de laserbehandelingen uit met de PhiLaser 2.0. Dit is de krachtigste laser van het moment. Op een veilige en snelle manier verwijderd deze laser jouw tattoo, PMU of pigmentvlekjes. PhiLaser is bijzonder, omdat het een laatste generatie laser is. Hij behoort tot de groep van de Q-switch lasers, wat betekent dat de impulsen meer kracht hebben. Deze impulsen worden in kortere tijdsintervallen (nanoseconden) afgegeven. De specialisten in onze salon zijn gecertificeerd om met de PhiLaser 2.0 te werken.  

Meer weten over laserbehandelingen?

Maak een afspraak voor een gratis intake bij ons in de salon! We helpen je graag verder om je weer je knapste zelf te voelen.