Skinbooster

Mooi op jouw manier

Gelukkig allang geen taboe meer

Wij van Knapste vinden dat je lekker zelf moet bepalen wat je doet om blij te worden wanneer je in de spiegel kijkt. Vandaag de dag zijn deze behandelingen uiterst veilig en zijn er tal van oplossingen voor verschillende problemen.  

Skinboosters zijn cosmetische behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de huidkwaliteit en het herstellen van de natuurlijke hydratatie. Deze behandelingen maken gebruik van injecties met hyaluronzuur, een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht. Door de toepassing van skinboosters wordt de huid gehydrateerd, de elasticiteit verhoogd en de algehele uitstraling van de huid verbeterd. Skinboosters worden doorgaans toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, maar kunnen ook op andere delen van het lichaam worden gebruikt.

De behandeling met skinboosters is geschikt voor mensen die last hebben van een droge, doffe of verouderende huid en op zoek zijn naar een subtiele verjonging zonder chirurgische ingrepen. De resultaten zijn natuurlijk ogend en zorgen voor een gezondere, stralende huid.

Onze cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door Cosmetisch Arts KNMG Drs F. Nayebi en worden altijd voorafgegaan door een intake. Uiteraard volgen desgewenst de nodige controles en kun je altijd bij ons terecht met vragen, onzekerheden, problemen of voor advies.

Prijzen

  • 1 behandeling € 265,-
  • 2 behandelingen € 500,-
  • Philart eye € 266,-

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!