Botox

Mooi op jouw manier

Gelukkig allang geen taboe meer

Bij Knapste vinden we dat je lekker zelf moet bepalen wat je doet om blij te worden wanneer je in de spiegel kijkt. Vandaag de dag zijn deze behandelingen uiterst veilig en zijn er tal van oplossingen voor verschillende problemen.  

De meeste bekende vorm van injectables is botox. Botox is een afkorting voor de stof botulinetoxine; een stof die in de natuur voorkomt. Het heeft de bijzondere eigenschap dat het spiertjes beïnvloedt. Botulinetoxine vermindert de signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de spieren wat verslappen en vervolgens in een ontspannen toestand blijven. Dit geeft een mooi en positief effect. Veel problemen rond schoonheid en de tekenen van het ouder worden namelijk veroorzaakt door kleine spiertjes die te strak aangespannen worden.

Botox is de afgelopen jaren dan ook een reguliere behandeling in de cosmetische wetenschap geworden. Veel mensen beginnen rond hun dertigste te merken dat hun huid minder soepel en glad begint te worden. De huid verliest langzaam maar zeker haar jeugdigheid. Tegelijkertijd zorgen allerlei factoren ervoor dat de spieren in het gezicht minder flexibel worden, waardoor ze in de regel wat strakker aangespannen onder de huid liggen. Wanneer de spieren zich samentrekken doet de huid erboven hetzelfde. Als de huid zich samentrekt ontstaan vanzelf rimpels. Vooral in het gezicht kan dit tot onvolkomenheden en irritaties leiden waar veel mensen zich aan gaan storen. Op dat moment is het goed om met een cosmetisch expert te gaan praten.

Onze cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door Cosmetisch Arts KNMG Drs F. Nayebi en worden altijd voorafgegaan door een intake. Uiteraard volgen desgewenst de nodige controles en kun je altijd bij ons terecht met vragen, onzekerheden, problemen of voor advies.

Prijzen

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!