Permanente make-up verwijderen

Permanente make-up verwijderen kan soms de oplossing zijn wanneer je niet langer tevreden bent over de kwaliteit van de PMU. Onze specialisten verwijderen permanente make-up met onze PhiLaser 2.0.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om permanente make-up te verwijderen?

Het verwijderen van permanente make-up met onze PhiLaser 2.0 kan al in 1 tot 4 behandelingen het gewenste resultaat opleveren. Hoeveel behandelingen er precies nodig zijn is van verschillende factoren afhankelijk. Onder andere je huidtype, pigment van de PMU en de leeftijd van de PMU spelen hierbij een rol. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van permanente make-up? Maak een afspraak bij ons in de salon voor een gratis intake. Dan kunnen we kijken naar jouw gewenste resultaat en hoeveel behandelingen hiervoor nodig zijn.

Nazorg bij permanente make-up verwijderen

Nadat je een laserbehandeling voor het verwijderen van permanente make-up hebt gehad is het belangrijk om een aantal dingen te vermijden zodat je huid zich goed kan herstellen. Blijf uit de zon en ga niet onder de zonnebank. Smeer (ook als je niet in de zon komt) factor 50 op de plek van de behandeling. Verder raden we aan om geen zelfbruiners, parfum of make-up te gebruiken op het behandelde gebied. De sportschool, zwemmen en de sauna kun je ook beter tot 48 uur na de behandeling overslaan. Roken versmalt de bloedvaten, waardoor afvalstoffen moeilijker weg kunnen komen. Probeer dus ook niet te roken na de behandeling. Van ons krijg je na de behandeling een verzorgende crème mee die het huidherstel ondersteunt. Gebruik deze goed op de behandelde plek.

 

Afspraak maken om jouw permanente make-up te verwijderen?

Wil je een afspraak maken om jouw tattoo te verwijderen? Dat kan via onze afspraakplanner of neem rechtstreeks contact met ons op.

Prijzen

  • Per behandeling €79

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!