Pigmentbehandeling

Een pigmentbehandeling wordt vaak toegepast bij mensen die te maken hebben met hyperpigmentatie. Hyperpigmentatie is een toename van het pigment die gekenmerkt wordt door kleine of grotere donkere vlekken op de huid. Met name bij mensen die ouder worden zijn pigmentvlekjes steeds meer zichtbaar.

 

Pigmentbehandeling met laser

Bij Knapste kunt u terecht voor pigmentbehandelingen met laser. Door de laser wordt het pigment naar de bovenste huidlaag getrokken. Hierdoor ontstaat een dun korstje dat na enkele dagen loslaat. Voor het beste resultaat wordt de behandeling een aantal keer herhaald, en uiteindelijk zal de huid weer helemaal egaal zijn.

Nazorg bij een pigmentbehandeling

Voor het beste resultaat is het erg belangrijk om de juiste producten te gebruiken na uw pigmentbehandeling. Tijdens het intake gesprek adviseren we je over de beste nazorg voor jouw huidtype en de producten die we hierbij aanbevelen.

Onze laser voor pigmentbehandelingen

Bij Knapste werken we met de Harmony XL Pro laser. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor het behandelen van couperose en ontharing.

Bent je geïnteresseerd in een pigmentbehandeling met onze laser? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. Bekijk hieronder de prijzen voor onze pigmentbehandelingen.

Prijzen

  • Behandeling klein gebied €79
  • Behandeling middel gebied €125
  • Behandeling groot gebied v.a. €149

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!