Carbon laser peeling

Carbon laser peeling is een effectieve behandeling als je worstelt met acne, een onzuivere huid en littekentjes. Al na één behandeling zul je zien dat deze huidproblemen sterk verminderd zijn.

 

De carbon laser peeling behandeling

Een carbon laser peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof. De werking van de laser en de koolstof zorgen voor een diepe reiniging van je huid en het verfijnen van poriën. Door het verfijnen van de poriën verzacht de structuur van je huid en krijgt het zijn natuurlijke structuur terug. Omdat de behandeling ook de talgproductie van de huid vermindert is deze ook erg effectief in te zetten tegen een vette acne huid.

 

Ook is de behandeling aantrekkelijk als Anti-Aging behandeling. Tijdens een carbon laser peeling wordt de huid van binnenuit gestimuleerd. Dit geeft een verjongend effect het verbetert de elasticiteit van de huid.

 

Goed om te weten over de carbon laser peeling

De carbon laser peeling is een behandeling die een groot resultaat oplevert, maar de behandeling vraagt ook veel van je huid. Het is daarom belangrijk dat je een aantal voorzorgsmaatregelen neemt. Ga 3-4 weken voor de behandeling niet onder de zonnebank, in de zon en gebruik geen zelfbruiner. Het is belangrijk dat je huid ongeveer zijn eigen huidskleur heeft op het moment van de behandeling. Daarnaast vragen we je om je huid niet te scrubben in de week voorafgaand aan de behandeling. Ook na de behandeling is het belangrijk om 3-4 weken fel zonlicht te vermijden.

Nazorg van een carbon laser peeling

Om een optimaal resultaat te behalen en je huid zo goed mogelijk te laten herstellen van de behandeling adviseren we om thuis je huid te verzorgen met de producten van SkinCeuticals. In de salon geven we je gedetailleerd advies over de producten en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid. Pas de dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken.

Voor wie is de carbon laser peeling geschikt?

De carbon laser peeling heeft veel voordelen, maar de behandeling is niet altijd voor iedereen geschikt. De behandeling is met name geschikt voor mensen met:

  • Acne
  • Grove poriën
  • Een vette huid
  • Littekens ouder dan 6 maanden
  • Hoge talgproductie
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Pigmentvlekken

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan kunnen we deze behandeling niet bij jou uitvoeren. Ook wanneer je een pacemaker hebt, lijdt aan epilepsie of hartziekten dan kunnen we deze behandeling om gezondheidsredenen niet uitvoeren.

Geïnteresseerd in een carbon laser peeling?

We adviseren de carbon laser peeling altijd in kuurverband te doen. Zo behaal je optimaal resultaat. 

Prijzen

Bij behandelingen in kuurverband dient de betaling in maximaal 2 termijnen plaats te vinden.

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!