Profhilo

Mooi op jouw manier

Gelukkig allang geen taboe meer

Bij Knapste vinden we dat je lekker zelf moet bepalen wat je doet om blij te worden wanneer je in de spiegel kijkt. Vandaag de dag zijn deze behandelingen uiterst veilig en zijn er tal van oplossingen voor verschillende problemen.  

Profhilo is een relatief nieuwe, niet-chirurgische behandeling voor huidverjonging en -verstrakking. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in het menselijk lichaam die helpt bij het hydrateren en herstellen van de huid. Profhilo wordt geïnjecteerd in de huid en heeft als doel het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het bevorderen van de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor krijgt de huid een natuurlijk ogende lift en wordt de algehele uitstraling van de huid verbeterd. Profhilo wordt vaak gebruikt voor de behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, en is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele en natuurlijke verbetering van hun huid zonder de noodzaak van een operatie.

Onze cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door Cosmetisch Arts KNMG Drs F. Nayebi en worden altijd voorafgegaan door een intake. Uiteraard volgen desgewenst de nodige controles en kun je altijd bij ons terecht met vragen, onzekerheden, problemen of voor advies.

Prijzen

  • Eerste behandeling € 299,-
  • Tweede en derde behandeling € 260,-
  • Profhilo body (3ml) € 450,-
  • Profhilo body (2x3ml) € 850-

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!