Laser ontharen

Laser ontharen is de perfect oplossing wanneer je voorgoed afscheid wil nemen van ongewenste haargroei. Daar helpen we je graag bij. We bieden laser ontharen behandelingen aan voor verschillende lichaamsdelen zoals benen, bikinilijn, oksels en ook voor het gezicht. In onze prijslijst zie je alle mogelijkheden voor laserbehandelingen bij verschillende lichaamsdelen.

Laser ontharen Leeuwarden

Bij Knapste ben je welkom voor jouw laser ontharen behandeling. Voorafgaand aan je behandeling doen we altijd in een intake. Hierbij kijken we hoeveel behandelingen je ongeveer nodig zult hebben en of een laser ontharen behandeling geschikt is voor jou. Bij lichte en/of blonde haartjes is een laserbehandeling namelijk minder effectief. Na iedere behandeling heb je een pauze van 5 tot 8 weken zodat je huid zich kan herstellen voor de volgende behandeling.

Hoe werkt laser ontharen?

De laser voert lichtpulsen af op de haarzakjes. Hierdoor worden de haarzakjes vernietigd en zullen de haartjes niet meer groeien. De behandeling voor laser ontharen is alleen effectief wanneer je haar in de groeifase is. Niet al je haar is op hetzelfde moment in deze groeifase, waardoor er altijd meerdere behandelingen nodig zijn voor het gewenste effect.

Voor wie is laser ontharen geschikt?

Laser ontharen is geschikt voor iedereen die niet langer last wil hebben van ongewenste haren. Hoeveel behandelingen je nodig hebt en wat het haalbare resultaat voor jou is verschild per persoon. Je haarkleur en de dikte van je haren spelen hierbij een belangrijke rol. Donkere, dikke haren bevatten meer pigment waardoor de lichtpulsen van de laser goed opgevangen worden. Hierdoor wordt het beste resultaat behaald. Lichter en dunner haar kan de lichtpulsen van de laser minder goed opvangen waardoor de behandeling vaak niet het gewenste effect heeft. Tijdens jouw intake bekijken we wat het beste is voor jouw situatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Onze laser voor laser ontharen

Bij Knapste werken we met de Harmony XL Pro laser voor laser ontharen. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor het behandelen van pigmentvlekjes en rosacea.

Wil je een afspraak maken voor jouw laserbehandeling intake? Neem dan contact met ons op!

Prijzen

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!