Carboxy CO2

Carboxy CO2 behandeling

Een Carboxy CO2 gelmasker is de sleutel tot een jongere en strakkere huid. Carboxy staat ook wel bekend als koolstofdioxide en is een essentiële stof in ons lichaam. Deze behandeling zorgt voor verbetering van de celstofwisseling en heeft een verjongend effect op de huid. De Carboxy CO2 behandeling is dan ook een krachtige anti-ageing behandeling.

 

Carboxy CO2 gelmasker

Er zijn verschillende Carboxy CO2 behandelingen. Bij Knapste maken we gebruik van de gelmasker variant. Een CO2 gel masker brengt koolstofdioxide in de huid. Dit is de non-invasieve variant van de Carboxy CO2 behandelingen. Er is dus geen hersteltijd ten opzichte van een behandeling met naalden. Omdat Carboxy van nature al aanwezig in ons lichaam neemt het lichaam de stof snel op.

 

Hoe werkt een carboxy CO2 behandeling

Met een Carboxy CO2 gelmasker brengen we een grote hoeveelheid CO2 in de huid. Hierdoor worden de rode bloedcellen aan het werk gezet en gaan ze meer zuurstof afgeven. De grotere hoeveelheid zuurstof zorgt voor een boost in de aanmaak van nieuwe cellen en versnelde aanmaak van elastine en collageen. Tijdens de behandeling ontstaan er in het masker bubbels, wat voor een tintelend gevoel kan zorgen. Het Carboxy CO2 gelmasker wordt daarom ook wel het ‘knettermasker’ genoemd. Voor een optimaal resultaat is het ook mogelijk om het Carboxy CO2 masker te combineren met microneedling.

Voor wie is het Carboxy CO2 masker geschikt?

Het Carboxy CO2 gelmasker is een geschikte behandeling voor:

 • Celulitis en striae (strech marks)
 • Wallen of donkere kringen
 • Huidverslapping
 • Acne/acnelittekens
 • Rode bloedvaatjes
 • Hyperpigment
 • Fijne lijntjes en rimpels

 

Het resultaat van het Carboxy CO2 gelmasker

Na jouw Carboxy CO2 gelmasker ben je weer helemaal fris en kun je genieten van een stralende glow! Het masker zorgt ervoor dat de huid er jonger, strakker en egaler uit gaat zien. Ook helpt het masker bij vermindering van donkere cirkels en vetophopingen onder de ogen. Het resultaat is na de eerste behandeling direct zichtbaar, maar voor langdurig resultaat raden we aan om de behandeling regelmatig te herhalen. Het masker heeft geen bijwerkingen er is geen sprake van een herstelperiode.

 

Nazorg bij een Carboxy CO2 gelmasker

Na de Carboxy CO2 behandeling kan de huid een beetje rood zijn. Dit verdwijnt meestal naar één dag. We raden aan gedurende de eerste twee weken contact met zonlicht te mijden. De eerste 48 uur is het ook belangrijk om de volgende dingen te vermijden:

 • Scrubs en exfoliërende producten
 • Sauna, zwembad en zonnebank
 • Ontharingsproducten op de behandelde plaats
 • Haarkleuring

 

In onze salon krijg je ook altijd advies over de nazorg die we voor jouw huidtype aanraden.

 

Benieuwd wat de Carboxy CO2 behandeling voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Prijzen

 • Losse behandeling € 54,95

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct je afspraak in onze online agenda.