Wimperbehandelingen

Wat doet een wimperbehandelingen voor je?

Elke ochtend wakker worden met perfecte wimpers, zonder gebruik van mascara? Het antwoord daarop: wimperextensions! Onze wimperstylist Alina van Althuis bepaalt aan de hand van de vorm van je ogen, de lengte en conditie van je eigen wimpers welke extensions het best bij jou passen. Vervolgens brengt ze deze secuur aan en zorgt ervoor dat je na een uur met prachtige wimpers de deur uitstapt.

De traditionele manier van wimperextensions is de one-by-one techniek. Dat betekent dat op elke wimper een extension wordt geplaatst. Wil je nog meer effect, ga dan voor de volume-behandeling! Deze maakt je wimpers nóg voller en langer. Welke look je ook wilt; er is altijd een passende techniek! 

Een nieuwe set wimperextensions begint bij €70 voor een one by one, het opvullen van de wimpers kan na 2, 3, 4 of meer weken en de prijs hiervan is uiteraard afhankelijk van de tijd die tussen de behandelingen zit. Je vindt de prijzen allemaal terug in onze agenda. Hier plan je meteen een afspraak in! Zorg ervoor dat je 24 uur van tevoren geen mascara meer draagt en je ogen goed reinigt. Dan bereik je het allerknapste effect!

Prijzen

Wil jij ook elke dag een opgemaakte look zonder gedoe? Plan dan meteen een afspraak in via onze online agenda!