Tattoo verwijderen

Wil jij snel en veilig je tattoo verwijderen? Daar helpen wij je bij. Onze gecertificeerde specialisten verwijderen tatoeages met onze PhiLaser 2.0. Om goed te kunnen inschatting welke behandeling bij jou past kun je een afspraak maken voor een gratis intake bij ons in de salon.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om mijn tattoo te verwijderen?

Het is vooraf lastig in te schatten hoeveel behandelingen je nodig hebt om je tatoeage te verwijderen. Tijdens een gratis intake in onze salon kunnen we een inschatting voor je maken. Het aantal behandelingen om een tattoo te verwijderen is afhankelijk van je huidtype, de plek van de tatoeage, de diepte waarop de tattoo gezet is. Ook de leeftijd van de tattoo en het pigment van de tattoo kunnen van invloed zijn op het aantal behandelingen dat nodig is om je tattoo te verwijderen. Tussen twee behandelingen moet ook minstens 8 weken zitten. Zo heeft je huid tijd om zich te herstellen en kunnen we het proces in de volgende behandeling goed voortzetten.

Nazorg bij tattoo verwijderen

Nadat je een laserbehandeling hebt gehad voor het verwijderen van je tattoo is het belangrijk om de zon en zonnebank te vermijden. Smeer ook altijd factor 50 op de plek van de laserbehandeling, ook als je niet in de zon komt. We raden aan om zelfbruiners, parfum en make-up ook niet te gebruiken op de plek van de behandeling. Dit kan het herstelproces tegenwerken. Verder mag je 48 uur na de behandeling niet sporten, zwemmen of in de sauna. Probeer ook om na je laserbehandelingen niet te roken. Roken versmalt je bloedvaten waardoor afvalstoffen minder snel kunnen worden afgevoerd. Van ons krijg je een verzorgende crème mee die je op de plek van de behandeling kunt smeren. Deze crème ondersteunt het herstel van de huid.

 

Afspraak maken om jouw tattoo te verwijderen?

Wil je een afspraak maken om jouw tattoo te verwijderen? Dat kan via onze afspraakplanner of neem rechtstreeks contact met ons op.

Prijzen

  • 1-3 cm² €50,00
  • 3-5 cm² €95,00
  • 5-10 cm² €120,00
  • 10-15 cm² €145,00
  • 15-20 cm² €170,00
  • 20-25 cm² €195,00
  • 25-40 cm² €220,00
  • 40-80 cm² €245,00

Alle prijzen zijn per behandeling, om de 8 weken. 

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!