Rosacea behandeling

Rosacea laserbehandelingen kunnen jouw oplossing zijn voor rosacea. Rosacea kan een vervelende en zelfs pijnlijke aandoening zijn. Met onze rosacea laserbehandeling maken we jouw huid weer rustig en zorgen we dat je jouw natuurlijk stralende huid terugkrijgt.

 

Hoe werkt een rosacea laserbehandeling?

Rosacea ontstaat door een ontstekingsreactie in de huid. Tijdens de laserbehandeling voor rosacea wordt deze ontstekingsreactie aangepakt door middel van lichtpulsen. De lichtpulsen worden geabsorbeerd door het bloed en vervolgens omgezet in warmte. Hierdoor krimpen de bloedvaten en neemt de rode kleur af. Hoeveel behandelingen nodig zijn voor jouw gewenste resultaat hangt af van de ernst en je huidtype. Tijdens een intake maken we samen een behandelplan dat bij jou past.

 

Over een rosacea laserbehandeling

Zowel voor, tijdens als na de rosacea laserbehandeling zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Twee weken voor de behandeling en 4 weken na de behandeling is het belangrijk om zonlicht en de zonnebank te vermijden. Wanneer u naar buiten gaat is het belangrijk om een goede zonbescherming met hoge factor te gebruiken. Na de behandeling raden we aan om het behandelde gebied te koelen. Hiermee voorkom je dat de huid rood en opgezwollen raakt. Ook verlaagt dit de kans op bijwerkingen.

Onze laser voor rosacea behandelingen

Bij Knapste werken we met de Harmony XL Pro laser voor rosacea behandelingen. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor huidverstrakking en het behandelen van pigmentvlekjes.

 

Heb je meer vragen over onze rosacea behandeling of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. In de prijslijst hieronder vind je meer informatie over behandelingen en prijzen.

Prijzen

  • Behandeling klein gebied €79,00
  • Behandeling middel gebied €125,00
  • Behandeling groot gebied v.a. €149,00

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!