Huidverstrakking

Bij Knapste maken we gebruik van de Harmony XL Pro laser voor huidverstrakking. Deze lasers zijn koplopers op het gebied van het verbeteren van de huidtextuur en teint. Lees hier alles over huidverstrakking door Knapste.

 

Hoe werkt huidverstrakking met laser?

Een gezonde en stevige huid bevat Collageen en Elastine. Collageen geeft stevigheid en elasticiteit aan de huid. Vanaf je twintigste gaat begint huidveroudering op te treden, maar dit wordt vaak pas op latere leeftijd zichtbaar. Dit wordt veroorzaakt door een verminderde dosis collageen in het lichaam. Hierdoor verslapt de huid en ontstaan er rimpels. Met onze behandeling voor huidverstrakking kunnen we jouw huid weer een jongere en frissere look geven. De laser warmt het onderliggend huidweefsel op zonder het oppervlak te beschadigen. Hierdoor maakt het lichaam een nieuwe lading collageen aan, waardoor de huid er weer jonger en gezonder uitziet.

 

Voor wie is een laserbehandeling voor huidverstrakking geschikt?

Met onze laser kun je milde tot matige rimpels en fijne lijntjes behandelen. Een aantal indicaties voor deze behandeling zijn:

 • Huidverstrakking en huidversteviging in het gezicht, de hals en decolleté
 • Milde tot matige rimpels en lijntjes

Resultaat van huidverstrakking met laser

Het resultaat van deze behandeling blijft lang zichtbaar. De huidtextuur verbetert, rimpels verminderen en je hebt minder last van pigment in de huid. Goede nazorg verlengt het resultaat nog verder. Denk hierbij aan het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht zonder zonbescherming. Voor optimaal resultaat bespreken we de nazorg die het beste past bij jouw huidtype voorafgaand aan je behandeling.

 

Afspraak maken voor huidverstrakking?

Om de gewenste resultaten te behalen zijn soms meerdere behandelingen nodig. Je krijgt bij ons tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek een persoonlijk advies voor een behandelplan. Tussen de behandelingen zit ongeveer 4-6 weken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Prijzen

 • Klein gebied €150,00

  Mondgebied, ooggebied of voorhoofd

 • Middelgroot gebied €175,00

  Wangen of hals

 • Groot gebied €225,00

  Hele gezicht of hals en decolleté

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!