Couperose behandeling

Couperose behandelen met een laser zorgt dat de verwijde en verzakte vaatjes verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Bij Knapste voert cosmetisch arts KNMG Drs. F Nayebi deze behandeling uit met de vaatlaser van Harmony XL Pro.

 

Hoe werkt een couperose behandeling?

Couperose ontstaat door verwijde bloedvaatjes en verzakte vaatwandjes. Tijdens de behandeling worden deze vaatjes en vaatwandjes op een gecontroleerde manier beschadigd. Vervolgens gaat het lichaam aan de slag en ruimt zelf de beschadigde vaatjes op. Hierdoor verminderd de roodheid of verdwijnt de roodheid zelfs helemaal!

 

Over couperose behandeling met laser

Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat je 2 weken lang direct zonlicht vermijdt en niet onder de zonnebank gaat. Ga je naar buiten, smeer je dan goed in met een hoge factor zonbescherming. Ook 4 weken na de behandeling gelden deze zelfde regels. Het beste is om na de behandeling in ieder geval de eerste dagen niet intensief te sporten en gebruik te maken van de sauna. Doet je dit wel, dan bestaat de kans dat de vaatjes openspringen en de behandeling niet het optimale resultaat behaalt.

Onze laser voor couperose behandelingen

Bij Knapste werken we met de Harmony XL Pro laser voor couperose behandelingen. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor huidverstrakking en het behandelen van pigmentvlekjes.

Wil je meer weten over onze couperose behandeling of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. In het overzicht hieronder kunt je alvast meer informatie vinden over de prijzen van deze behandeling.

Prijzen

  • Behandeling klein gebied €79,-
  • Behandeling middel gebied €125,-
  • Behandeling groot gebied v.a. €149,-

Plan hier online een afspraak, inclusief gratis intake!