Chemische peeling

Wat doet een chemische peeling voor je?

Chemische peeling

Met een chemische peeling creëer je eigenlijk een nieuw laagje op je huid. We brengen een vloeistof aan waardoor de bovenste, beschadigde huid loslaat. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zich te herstellen, waarna een heerlijk zacht en gladde huid ontstaat. De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf in 7 tot 10 dagen vernieuwt. Doordat de huid zich zo snel vernieuwt, vervagen fijne lijntjes en pigmentvlekken en kan ook zonschade worden hersteld. Het maakt de huid gladder, strakker en jonger!

Wij combineren een chemische peeling graag met onze Helight Pro lamp, om het genezingsproces te bevorderen en om de aanmaak van extra collageen en elastine te bevorderen.

Chemische peelings zijn essentieel voor het behouden en herstellen van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. SkinCeuticals-peelings zijn exclusief verkrijgbaar via een geautoriseerde SkinCeuticals huidverzorgingsspecialisten en werken synergetisch samen met SkinCeuticals producten voor thuis om optimale resultaten te verkrijgen.

Het verbeteren van de gezondheid van de huid; dat is de missie van SkinCeuticals. De krachtige formules van SkinCeuticals’ producten, komt voort uit tientallen jaren onderzoek naar huidkanker. Deze onderzoeken hebben geleid tot cruciale doorbraken in antioxidanten. Deze zijn geconcentreerd in pure actieve ingrediënten en kunnen bewezen optimaal doordringen in de huid.

De klinische huidverzorging van SkinCeuticals wordt geproduceerd in de VS en gebruikt door dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten. Het doel van de producten is tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen.

Je kunt een losse behandeling (á €90) boeken om je huid een oppepper te geven, maar voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 6 behandelingen in combinatie met de beste huid verbeterende producten voor thuis. 

Je kunt bij Knapste terecht voor de volgende SkinCeuticals Peelings:

  • Skinceuticals Pigment Balancing Solution: krachtige peeling bestaande uit 40% glycolzuur, 10% cintroenzuur, 27% vitamine C en 4% embica. De pigment Balancing Peel versnelt de celvernieuwing en pakt tegelijkertijd oppervlakkige pigmentvlekken en verkleuringen aan. Indicaties: (hyper) pigmentatie, egale huid, huidverkleuring, gladde, stralende huid.
  • SkinCeuticals Micro Peel 30 solutions: peeling op basis van 30% glycolzuur. Zorgt voor een versnelde celvernieuwing en maakt de huidstructuur fijner. Indicatie: acne, roodheid, comedonen, stralende huid, overproductie van talg.
  • SkinCeuticals Gel Peel: peeling op basis van 20% glyconzuur en 10% melkzuur. Stimuleert de celvernieuwing en pakt huidirritatie aan.

Prijzen

  • Losse behandeling € 90,-

Alle SkinCeuticals Peelings zijn te boeken als losse behandeling of als kuur. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een reeks behandelingen in kuurverband. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct je afspraak in onze online agenda.